SWITCH ZYXEL GS1100-10HP 10 PORTURI GS1100-10HP-EU0101
Cod producator: GS1100-10HP-EU0101
Cod intern:

1.016,00 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 99 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Retea eco

Seria GS1100 oferă nu numai conectivitate Gigabit Ethernet pentru aplicatii de retea de generatie viitoare, dar si functii de economisire a energiei pentru o mai bună eficientă energetică. Capabil să regleze dinamic puterea în functie de trafic, legăturile active si lungimea cablului, seria GS1100 poate reduce consumul de energie pentru reducerea costurilor de exploatare.


-Detectarea traficului - Conformitate Energy Efficient Ethernet (EEE)

Functia IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) detectează automat traficul de retea si ajustează dinamic consumul de energie, permitând switch-ul să reducă consumul de energie în perioadele de utilizare a legăturilor scăzute. Seria GS1100 vine cu butonul de pornire / oprire IEEE 802.3az pentru a reduce consumul de energie. Acest buton permite utilizatorilor să mentină cele mai bune performante fără a transmite un impact sau să beneficieze de asistentă a modului Energy Efficient Ethernet printr-o simplă apăsare a unui buton.

-Detectarea legăturii inactive

Functia de detectare a legăturilor inactive reduce automat consumul de energie atunci când sunt detectate legături sau dispozitive inactive. Seria Zyxel GS1100 poate ajusta consumul de energie în functie de starea legăturii si numărul de dispozitive de retea active.

-Detectarea lungimii cablului

Această caracteristică eco permite switch-ului să detecteze automat lungimea cablurilor Ethernet conectate si să regleze consumul de energie în consecintă. Cu cât este mai scurtă lungimea cablului, cu atât consumul este mai mic.

Fanless design

Seria GS1100 completă vine într-un design fără ventilatoare care asigură functionarea silentioasă în medii de birou mici sau linistite. Modelul PoE GS1100-8HP este conceput special cu un adaptor de alimentare extern care elimină nevoia unui ventilator suplimentar să răcească dispozitivul, ceea ce îl face perfect pentru desfăsurarea liniilor PoE.

Libertatea de instalare prin PoE (GS1100-8HP)

GS1100-8HP acceptă standardul Poe Plus IEEE 802.3at pentru a facilita instalarea dispozitivelor de retea în spatii provocatoare, cum ar fi tavane sau pereti. Sursa de alimentare de până la 30W pe port permite GS1100-8HP să alimenteze AP-uri WLAN, PoIP, telefoane VoIP si camere de supraveghere IP prin cabluri CAT-5 cu o lungime mai mică de 100 de metri. Cu Zyxel GS1100-8HP, nu este nevoie de adaptoare de alimentare suplimentare pentru instalarea dispozitivelor PoE în locatii dificile. Această caracteristică ajută organizatiile să reducă timpul si costurile de instalare atunci când există multe astfel de dispozitive în retea.