SWITCH ZYXEL GS-105B V3 5 PORTURI GIGABIT GS-105BV3-EU0101F
Cod producator: GS-105BV3-EU0101F
Cod intern:

108,76 Lei

In stoc furnizor
Garantie persoane fizice: 60 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produsZyxel GS-105B v3 Switch Ethernet Gigabit 5 porturi conectează dispozitivele de retea si reteaua de domiciliu la viteza Gigabit. Porturile QoS recent proiectate garantează un transfer lin pentru aplicatii intensive de bandă, precum VoIP si comunicatii de date.


Comutator compact, robust, cu un design alternativ de montare pe perete

GS-105B v3 se potriveste oricărui mediu. Indiferent de instalarea desktop-ului sau a peretelui de perete, designul său robust si compact asigură mai multă flexibilitate pentru retelele cu fir.

Optimizat pentru VoIP si schimb de date fără probleme

GS-105B v3 are 3 porturi QoS cu un mecanism de înaltă prioritate atribuit pentru a îmbunătăti stabilitatea VoIP si schimbul de date. Conectati doar dispozitivele de retea, cum ar fi telefoanele IP, PC-urile, laptopurile sau depozitele de retea la porturile cu prioritate mare sau medie cu prioritate la alegere, puteti apoi să vă bucurati de o comunicatie VoIP lină si de transfer de date în acelasi timp.

Conectivitate cu fir rapidă si fiabilă

Fără nicio configuratie manuală, GS-105B v3 poate spori viteza de transfer de date pentru dispozitivele de retea conectate, cum ar fi telefoanele IP, depozitele de retea, computerele si laptopurile în retea, cu viteză rapidă gigabit.

Comutatorul verde economiseste energie

Conform standardului Ethernet EEEE 802.3az cu eficientă energetică, GS-105B v3 oferă avantaje de economisire a energiei, fără a compromite performanta. GS-105B v3 poate ajusta automat consumul de energie în functie de numărul de dispozitive de retea conectate active si de lungimea cablului; adică consumă mai putină energie dacă sunt conectate si active mai putine dispozitive de retea sau atunci când lungimea cablului Ethernet este mai scurtă.