SWITCH ZYXEL ES-105A V3 5 PORTURI ES-105AV3-EU0101F
Cod producator: ES-105AV3-EU0101F
Cod intern:

69,59 Lei

In stoc furnizor
Garantie persoane fizice: 60 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Switch ZyXel ES-105A V3

Zyxel ES-105A v3, un switch desktop cu cinci porturi cu design plug-and-play, poate conecta cu usurintă dispozitive, inclusiv PC-uri, dispozitive de stocare în retea si servere de imprimare la reteaua de domiciliu. ES-105A v3 oferă porturi avansate de mare prioritate pentru a spori performanta si experienta utilizatorului pentru navigarea pe Internet, jocuri online, multimedia sau orice aplicatie pe care o preferati cu lătime de bandă prioritară.Design compact si robust, cu alternativă de montare pe perete

Zyxel ES-105A v3 se potriveste oricărui mediu de lucru. Carcasa metalică elegantă si compactă, cu design de instalare pe perete, asigură mai multă flexibilitate pentru retelele cu fir. Seria accesibilă si fiabilă vine cu cinci porturi pentru a satisface nevoile de extindere a retelei de acasă.

Lătime de bandă optimă pentru traficul media prin porturi cu prioritate înaltă

Zyxel ES-105A v3 vine cu două porturi de mare prioritate. Cu caracteristica QoS bazată pe port, ES-105A v3 oferă o calitate a descărcării îmbunătătită considerabil. Utilizatorii pot experimenta performante mai bune pentru navigare pe Internet, jocuri online si streaming multimedia prin setări prioritare de lătime de bandă. ES-105A v3 dispune de o memorie tampon crescută pentru a mentine o transmisie lină a retelei în timp ce comutatorul gestionează sarcini mari.


Usor de conectat mai multe dispozitive


Zyxel ES-105A v3 este conceput pentru a vă îmbunătăti reteaua de domiciliu cu performante si eficientă mai bune. Cu functia de negociere automată N-way, ES-105A v3 se conectează la dispozitivele de retea cu cea mai mare viteză posibilă si activează automat modul full-duplex, în timp ce serviciul de livrare-înainte oferă latentă scăzută si livrare de pachete fără erori.

Designul plug-and-play vă permite să conectati cu usurintă dispozitive precum PC-uri, servere de stocare în retea si servere de imprimare la reteaua de domiciliu fără configurare manuală.

Pentru a proteja reteaua împotriva furtunilor de difuzare, ES-105A v3 poate localiza imediat un port cu erori de buclă si apoi clipeste lumina LED corespunzătoare.

Produs de economisire a energiei

Conform standardului IEEE 802.3az Energy Ehernet Ethernet, ES-105A v3 oferă avantaje de economisire a energiei, fără a compromite performanta.

Detectarea lungimea cablului

ES-105A v3 poate detecta lungimea cablurilor Ethernet conectate si poate regla consumul de energie în consecintă. Cu cât este mai scurtă lungimea cablului Ethernet, cu atât consumul este mai mic.
Reglati consumul de energie

Reglează inteligent consumul de energie detectând starea legăturii si lungimea cablurilor Ethernet conectate. Când ES-105A v3 nu detectează nicio transmisie de date activă, dispozitivul intră automat în modul de economisire a energiei pentru a evita risipa de energie.