SWITCH ZYXEL 48 PORTURI GS1900-48HP-EU0101
Cod producator: GS1900-48HP-EU0101
Cod intern:

2.680,82 Lei

In stoc furnizor
Garantie persoane fizice: 99 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 

Switch ZyXEL GS1900

Versatilitate si flexibilitate pentru diferite nevoi

Seria completă Zyxel GS1900 are un portofoliu esential de 8/10/16/24/48 porturi si dimensiuni de rackmount cu conectivitate GbE. Toate modelele acceptă mai multe metode de implementare pentru a satisface nevoile pentru birouri mici si medii pentru săli de întâlnire, cum ar fi perete, sub masă sau optiuni de montare pe desktop si rackmount*. Acum este rapid si fără efort să vă bucurati de aplicatiile de retea de afaceri de mare viteză fără niciun obstacol. În plus, GS1900-10HP / 24 / 24HP / 48 / 48HP este echipat cu 2 sloturi SFP suplimentare pentru a oferi viteze de 100 M si GbE pentru implementări pe distante lungi.
 
GS1900-8HP / 10HP / 24HP / 48HP dispune de IEEE 802.3at PoE Plus cu puteri de până la 30 W pe port pentru a extinde flexibil implementarea retelei, în special pentru dispozitivele de mare putere, cum ar fi AP-urile Wi-Fi, camerele IP si telefoanele IP. Capabilitatea 802.3at PoE Plus face comutatorul ideal pentru conectarea a numeroase dispozitive alimentate pentru a forma o retea de afaceri fără cusur.

Experienta Zyxel ONE Network 

Având drept scop scutirea clientilor nostri de operatiunile repetate de implementare si administrare a unei retele, Zyxel ONE Network este conceput pentru a simplifica configuratia, gestionarea si depanarea, permitând clientilor nostri să se concentreze asupra prioritătilor de afaceri. Reteaua Zyxel ONE prezintă un instrument usor de utilizat, Zyxel ONE Network Utility (ZON Utility), pentru a realiza configurarea rapidă a retelei. Zyxel Smart Connect ** permite echipamentelor de retea Zyxel să se recunoască reciproc si să faciliteze în continuare întretinerea retelei prin functii la distantă cu un singur click, cum ar fi resetarea din fabrică sau ciclul electric. Zyxel ONE Network redefineste integrarea retelei pe mai multe produse de retea de la trecerea la Wi-Fi AP si la Gateway.Configurarea unui dispozitiv simplu si intuitiv

Pentru organizatiile mici care doresc să-si administreze infrastructura în avans, seria Zyxel GS1900 vine cu un browser integrat, bazat pe web, pentru o configurare si gestionare simplă. Mai mult decât atât, dispozitivul intuitiv ajută la evitarea mai multor pagini de configurare complicate pentru configurarea rapidă cu câteva click-uri în câteva minute. Pentru a ghida utilizatorii de la setarea de pornire, VLAN, Guest VLAN până la setarea QoS, seria Zyxel oferă cei mai comuni patru pasi si îi combină într-un asistent de configurare rapid si usor; ceea ce nu economiseste doar timpul de desfăsurare si eforturile, dar este de asemenea util în special pentru personalul non-IT.Evitarea erorilor de retea cu un management usor

Seria Zyxel GS1900 este echipată cu functii avansate de gestionare pentru a face reteaua stabilă si sigură: protectie în buclă care previne inundarea retelei, imagini duale pentru a oferi un FW de rezervă în cazul în care unul se prăbuseste si controlează furtuna pentru a asigura eficienta retelei, DoS on / off prietenos cu un simplu click pentru a activa / dezactiva în loc de mai multe pagini de configurare, în timp ce SSL asigură că structurile de gestionare sunt bine criptate atunci când este accesat dispozitivul. Seria GS1900 oferă functii de prevenire a erorilor de retea si securitate de retea integrată pentru riscuri reduse si fluxuri îmbunătătite de date.

Economie de energie pentru IEEE 802.3az

Pe măsură ce cheltuielile de exploatare, cum ar fi facturile electrice cresc constant datorită constientizării ecologice, organizatiile trebuie să evite risipa de energie inutilă. IEEE 802.3az Ethernet eficient din punct de vedere energetic (EEE) si mai multe caracteristici inovatoare Zyxel din seria Zyxel GS1900 pot reduce consumul de energie al dispozitivelor Ethernet prin mai multe moduri inteligente.

-Detectarea traficului - Conformitate Energy Efficient Ethernet (EEE)

Functia IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) detectează automat traficul de retea si ajustează dinamic consumul de energie, astfel încât switch-ul poate reduce consumul de energie în perioadele de utilizare a legăturilor scăzute.

-Detectarea legăturii inactive

Functia de detectare a legăturilor inactive reduce automat consumul de energie atunci când sunt detectate legături sau dispozitive inactive. Seria Zyxel GS1900 poate ajusta consumul de energie în functie de starea legăturii si numărul dispozitivelor de retea active.

-Detectarea lungimii cablului

Această caracteristică eco permite switch-ului să detecteze automat lungimea cablurilor Ethernet conectate si să regleze consumul de energie în consecintă. Cu cât este mai scurtă lungimea cablului, cu atât consumul este mai mic.

Informatii pentru alimentarea mai multor dispozitive (GS1900-8HP / 24HP / 48HP)

Functia inteligentă PoE de la Zyxel oferă două moduri de alimentare PoE: modul de clasificare si modul de consum. Mai ales în modul de consum, GS1900-8HP / 24HP / 48HP îsi rezervă automat puterea necesară si puteti seta priorităti de alimentare pe diferite porturi pentru a obtine o utilizare optimizată a resurselor de energie. Această capacitate creste numărul de dispozitive conectate si oferă un ROI mai bun pentru organizatie. În plus, GS1900-8HP acceptă standardul IEEE 802.3at pe toate cele 8 porturi, oferind maximum 30W pe port, în total 70W. În plus, GS1900-24HP si 48HP oferă ambele puteri bugetare de 170W pentru dispozitive cu cerinte de putere mai mari, cum ar fi telefoane IP, camere IP si puncte de acces wireless.