ACCESS POINT ZYXEL 802.11AC NWA1123-ACV2-EU010
Cod producator: NWA1123-ACV2-EU010
Cod intern:

540,16 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 99 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 

 
Oriunde va aflati, WiFi-ul va urmareste
Design compact NWA1123-ACv2 si performanta fiabila

Punctul de acces hibrid Zyxel NWA1123-ACv2 802.11ac accepta o viteza combinata de date de pana la 1.2Gbps. Cu designul inovativ al Zyxel si angajamentul fata de "RF First" pentru conexiuni de inalta performanta si fiabilitate prin design, NWA1123-ACv2 ofera o acoperire sporita si viteze de conectare imbunatatite pentru fiecare client.

NWA1123-ACv2 suporta NebulaFlex, oferindu-va posibilitatea de a comuta cu usurinta intre gestionarea cloud-ului independent si Nebula fara licenta, oricand, cu cateva clicuri simple.
 
Gestionati-va drumul!
Comutati usor intre gestionarea autonoma si cea cloud
 
 
Cea mai buna performanta WiFi

Lupta dintre performanta si coeziunea mediului atunci cand se implementeaza AP fara fir este in trecut. Exteriorul stilat al modelului NWA1123-ACv2 este potrivit pentru orice interior care nu numai ca depaseste performantele, dar se imbina mai bine cu interiorul si previne furtul echipamentului.
 
 
Optimizati pentru ceea ce aveti nevoie

Pentru a crea o experienta WiFi bine imbunatatita, NWA1123-ACv2 a facut o miscare mare pe antenele optimizate si designul RF prin intermediul software-ului fin si software-ului inovator. Dispunand de DCS si echilibrul de incarcare, NWA1123-ACv2 ofera o experienta Wi-Fi usoara si superioara la locurile de munca.
 
 
Construit pentru performante superioare

NWA1123-ACv2 este construit cu un modul de antena avansat, amplificatoare de putere premium si elemente cu zgomot redus pentru a oferi o performanta wireless superioara.
 
Configurare rapida

Functiile NWA1123-ACv2 reinnoite ofera o eficienta sporita a controller-ului. In afara casetei si termina configuratia cu trei pasi cu ZON, atunci NWA1123-ACv2 capabila sa functioneze in mod autonom fara un computer suplimentar sau un instrument special de gestionare, precum si permitand administratorului sa monitorizeze cu usurinta orice instrument SNMP, chiar daca un expert in retea nu se poate ocupa cu usurinta.
 
Imbinand flexibilitatea multifunctionala cu caracteristici practice de afaceri

NWA1123-ACv2 ofera compatibilitate cu modurile de repetare/radacina AP cu aplicatiile Zyxel Unified Pro si AP unificate, astfel incat utilizatorii sa poata extinde conectivitatea wireless prin WDS de nivel enterprise pana la locatii dificile de cablare, fara a deranja cablarea dificila. De asemenea, ca solutie ideala, NWA1123-ACv2 ofera o gama larga de caracteristici practice, cum ar fi SSID-ul multiplu si securitatea solida WiFi.