MICROFON TRUST GXT 244 BUZZ STREAMING MICROPHONE
Cod producator: 23466
Cod intern: TU-640214

Acest produs nu mai face parte din oferta PCFun.

Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
Du-ti streaming-ul la urmatorul nivel

Daca sunteti in cautarea unui microfon adaptat la difuzarea si inregistrarea jocurilor de cea mai inalta calitate, aveti in vedere microfonul de streaming Buzz Trust GXT 244. Cu o calitate excelenta audio, in timp ce este extrem de usor de utilizat, acest microfon este setat sa duca streaming-urile si inregistrarile la nivelul urmator.
 
 
Calitate audio excelenta

Dintre toate lucrurile, microfonul pe care il folosesti are cel mai mare efect asupra inregistrarilor tale. Trebuie sa capteze voci si instrumente de cea mai inalta calitate posibila. Acesta este motivul pentru care microfonul Streaming Buzz Trust GXT 244 este creat pentru a oferi inregistrari clare si bogate, cu o calitate de studio aproape profesionala.
 
 
Inregistrare Cardioid de inalta precizie

Buzz este special conceput pentru inregistrarea vocala. Schema de inregistrare cardioida va asigura ca veti obtine inregistrari de inalta calitate izoland vocea, reducand astfel zgomotul de fundal. Perfect pentru audio extrem de clar, precis si cald in timpul difuzarii jocurilor tale, dar este ideal si pentru podcasting, vlogging si inregistrare de voice-out sau instrumente acustice.
 
 
Super stabil si rezistent la socuri

Microfonul Streaming Buzz Trust GXT 244 este creat pentru inregistrari stabile. Standul sau de trepied cu lama metalica asigura o pozitie ferma si cu suportul universal cu surub de 5/8 '', il puteti atasa la orice brat de microfon compatibil. Mai mult, montura sa pentru soc, de inalta performanta, neutralizeaza tremururile de suprafata pentru a ajuta la evitarea tremurului in inregistrarile dumneavoastra - chiar daca va ridicati in plina lupta.
 
 
Configurare si utilizare usoara

Uimitor de usor de utilizat, Buzz vine cu o conexiune USB plug-and-play pentru a va conecta instantaneu la computer sau laptop. Puteti regla cu usurinta unghiul microfonului in pozitia ideala de inregistrare si, datorita cablului USB de 1,8 m (detasabil), puteti plasa microfonul oriunde pe birou.