PLACA DE BAZA MSI SOCKET AM4 A320M-A PRO MAX
Cod producator: A320M-A PRO MAX
Cod intern: MI-680125

302,20 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 36 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
 
Racoare si performanta sustinuta

Racirea este esentiala pentru un PC de inalta performanta pentru a sustine sarcini intense de munca. A320M-A PRO MAX  are o rezistenta termica grea pe MOSFET-uri pentru o livrare fiabila a procesorului. Numeroase anteturi ale ventilatorului cu control deplin al vitezei permit entuziastilor sa-si raceasca sistemul dupa bunul plac.
 
 
Performanta imbunatatita

Placile de baza MSI au prezentat toate cele mai noi solutii pentru gameri si profesionisti. Imbunatatirea procesorului si a memoriei, stocarea rapida si viteza de transfer USB sunt gata sa fie pe campul de lupta.
 
Cool din toate unghiurile

Materiale de inalta calitate si optimizari inteligente ale ventilatorului contribuie la racirea tuturor componentelor esentiale, ceea ce este esential pentru a va asigura ca sistemul functioneaza stabil si ofera cele mai bune performante in orice moment.
 
 
Calitate profesionala a sunetului
Obtineti cea mai buna experienta Sonora cu MSI Audio Boost .Tehnologia ofera cea mai buna calitate a sunetului prin utilizarea unor componente audio de calitate ridicata.
 
 
Fa-ti PC-ul mai mult decat crezi

Placile de baza din seria PRO combina functionalitate stabila si asamblare de inalta calitate pentru solutii inteligente de afaceri. Proiectate pentru a satisface orice flux de lucru profesional, placile de baza din seria PRO asigura viata mai usoara pentru intreprinderi si pentru birou.
 
 
Constructie de calitate
Utilizarea celor mai bune componente si integrarea celor mai noi inovatii tehnologice ofera cea mai buna experienta profesionala posibila.
Testarea riguroasa a calitatii in cele mai extreme conditii asigura o placa de baza fiabila, de lunga durata si de inalta performanta.