PLACA DE BAZA GIGABYTE SOCKET AM4 B450M S2H AMD 2*DDR4
Cod producator: B450M_S2H
Cod intern:

331,70 Lei

In stoc furnizor
Garantie persoane fizice: 36 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
Stocare rapida cu M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 80mm (Pana la 32 Gb/s)
Solutia GIGABYTE M.2 ofera performante de stocare considerabil mai rapide si suport pentru interfetele PCIe si SATA pentru dispozitivele M.2 SSD.

 
 
Realtek 8118 Gaming LAN
Realtek 8118 LAN este un chip de retea performant si prietenos pentru gameri, cu alocare automata a latimii de banda, pentru a asigura cea mai mare prioritate de retea a jocului sau aplicatiei. Acesta poate oferi utilizatorilor caracteristicile cele mai cuprinzatoare si cea mai rapida si mai linistita experienta de Internet.

 
Smart Fan 5
Utilizatorii Smart Fan 5 se pot asigura ca PC-ul lor de gaming isi poate mentine performanta, precum si o temperatura scazuta. Cu fan head-urile hibride Smart Fan 5 care suporta ventilatoare PWN si Voltage mode, au fost introduse pentru a face placa de baza mai prietenoasa pentru racirea cu lichid.

 
Design audio de inalta calitate
Placile de baza GIGABYTE utilizeaza condensatoare audio de inalta calitate. Aceste condensatoare de inalta calitate ajuta la furnizarea sunetului de inalta rezolutie pentru a oferi cele mai realiste efecte sonore pentru gameri.

 
Suporta benzi de iluminare RGB in 7 culori
Personalizati-va urmatorul rig dupa cum doriti, selectand culoarea dorita pentru a ilumina banda RGB externa. Un total de 7 culori sunt disponibile pentru a face aspectul sistemului unic.