PLACA DE BAZA GIGABYTE Main Board Desktop Z590M GAMING X
Cod producator: Z590M GAMING X
Cod intern: GA-680930

752,46 Lei

843,91 Lei (-11 %)
In stoc furnizor Livrare prin curier
Garantie persoane fizice: 36 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
PROIECTARE DE PUTERE DIRECTA
Power design digital | Arhitectura de putere | Eficienta
Placa de baza Z590 GAMING X utilizeaza un design de alimentare digitala a procesorului cu 12+1 faze, care include atat controlerul PWM digital, cat si DrMOS. Acest controler 100% digital si acesti conectori suplimentari de alimentare a CPU cu 8+4 pini solizi ofera o precizie incredibila in furnizarea de energie catre cele mai consumatoare de energie si cele mai sensibile la energie componente ale placii de baza, permitand entuziastilor sa obtina performanta maxima absoluta de la noul CPU Intel de generatia a 11-a.
 
Furnizarea mai curata si mai eficienta a energiei catre procesor, impreuna cu o performanta termica mai buna, asigura stabilitatea la frecvente ridicate ale procesorului si la sarcini mari.
  • Controler PWM digital pentru a furniza tensiunea corespunzatoare catre CPU.
  • 12+1 faze directe DrMOS fara dubluri PWM, fiecare faza de alimentare se conecteaza direct la CPU, cu capacitatea de a gestiona 720 Amperi de curent in total.
  • Condensatoare complet solide pentru a imbunatati raspunsul tranzitoriu si a minimiza oscilatiile.
  • 8+4 conectori de alimentare a CPU cu pini solizi
 
 
Arhitectura de putere
 
 
Eficienta de putere
 
PERFORMANTA
XMP 4800+ | Design PCIe 4.0 | 2 x PCIe 4.0/3.0 x4 M2
Cu componente de cea mai buna calitate si capacitatea de proiectare GIGABYTE R&D, Z590 GAMING este o adevarata bestie printre placile de baza.
 
Suport pentru DDR4 XMP pana la 4800MHz si mai mult
GIGABYTE ofera o platforma testata si dovedita care asigura compatibilitatea corespunzatoare cu profilele de pana la 4800MHz si dincolo de acestea. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorii pentru a obtine acest spor de performanta este sa se asigure ca modulul lor de memorie este compatibil XMP si ca functia XMP este activata si activata pe placa de baza GIGABYTE.
 
 
Design PCIe 4.0
 
 
Dublu PCIe 4.0/3.0 x4 conectori M.2 PCIe 4.0/3.0 x4
Placile de baza GIGABYTE Ultra Durable se concentreaza pe furnizarea tehnologiei M.2 pentru entuziastii care doresc sa maximizeze potentialul sistemelor lor.
 
SOLUTIE TERMICA AVANSATA
Design termic | MOSFET complet acoperit | Scut termic M.2 | Smart Fan 6
Z590 GAMING X foloseste un design termic de inalta performanta, cu design termic complet acoperit, cu radiatoare MOSFET cu acoperire mare si placute termice groase, oferind performante de racire MOSFET de ultima generatie pentru entuziasti, overclockeri si gameri.
 
Design termic
2X mai mare Suprafata
Suprafata crescuta de pana la 2X mai mare in comparatie cu radiatoarele traditionale. Aceasta imbunatateste disiparea caldurii de la MOSFET-uri.
Constructie reala dintr-o singura bucata
TMOS este un radiator ADEVARAT dintr-o singura bucata. Designul sau dintr-o singura piesa si suprafata mai mare imbunatatesc drastic performanta de racire fata de designul din mai multe piese al concurentilor.
Design cu mai multe taieturi
TMOS dispune de mai multe canale si intrari pe radiator. Acest design permite trecerea fluxului de aer, ceea ce duce la o mare imbunatatire a performantelor de transfer termic.
 
 
GIGABYTE GIGABYTE Protectie termica M.2 ultra-eficienta
Avand in vedere durabilitatea, GIGABYTE ofera o solutie termica pentru dispozitivele SSD M.2. M.2 Thermal Guard previne gatuirea si blocajele de la SSD-urile M.2 de mare viteza, deoarece ajuta la disiparea caldurii inainte ca aceasta sa devina o problema.
 
 
Smart Fan 6
Smart Fan 6 contine mai multe caracteristici unice de racire care asigura mentinerea performantei PC-ului de jocuri, ramanand in acelasi timp rece si silentios. Multiplele headers pentru ventilatoare pot sustine ventilatorul si pompa PWM/DC, iar utilizatorii pot defini cu usurinta fiecare curba a ventilatorului pe baza diferitilor senzori de temperatura de pe bord prin intermediul unei interfete de utilizator intuitive.
 
CONECTIVITATE DE GENERATIE URMATOARE
LAN 2.5GbE | Suport pentru Intel SUB 3.2 Gen2 Tip-C
Un produs de inalta calitate trebuie sa fie pregatit pentru viitor, astfel incat sistemul dumneavoastra sa ramana la curent cu cele mai recente tehnologii. Z590 GAMING X ofera toate retelele, stocarea si conectivitatea de ultima generatie pentru a va mentine la zi.
 
2X mai rapid ca niciodata
Adoptarea retelei LAN 2.5G ofera o conectivitate de retea de pana la 2,5 GbE, cu viteze de transfer de cel putin 2 ori mai rapide in comparatie cu retelele generale de 1GbE, perfect concepute pentru gameri cu o experienta de joc online de ultima generatie.
Suporta Ethernet Multi-Gig (10/100/1000/2500Mbps) RJ-45.
 
Condensatoare audio High-End
Placile de baza GIGABYTE utilizeaza condensatori audio de inalta calitate. Acesti condensatori de inalta calitate ajuta la furnizarea de inalta rezolutie si inalta fidelitate audio pentru a oferi cele mai realiste efecte sonore pentru gameri.
Protectie impotriva zgomotului audio
Placile de baza GIGABYTE dispun de o protectie impotriva zgomotului audio care separa, in esenta, componentele audio analogice sensibile ale placii de o potentiala poluare fonica la nivelul PCB-ului.
 
ULTRA DURABIL
Q-Flash Plus | Armura PCIe | Bracket cu dubla blocare | Pin solid
GIGABYTE este renumita pentru durabilitatea produselor sale si pentru procesul de fabricatie de inalta calitate. Nu mai este nevoie sa spunem ca folosim cele mai bune componente pe care le putem gasi pentru placa de baza Z590 GAMING si consolidam fiecare slot pentru ca fiecare dintre ele sa fie solid si durabil.