PLACA DE BAZA ASUS SOCKET LGA1151 V2 PRIME H310M-R R2.0 2*DDR4
Cod producator: PRIME H310M-R R2.0
Cod intern:

399,00 Lei

In stoc furnizor
Garantie persoane fizice: 36 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
Usor de configurat pentru orice nevoie
Placile de baza din seria ASUS Prime 300 ofera o fundatie solida necesara pentru primul tau build, plus o flexibilitate care creste impreuna cu ambitiile tale. Am imbinat toate lucrurile bune care sunt ambalate in cele mai noi procesoare Intel® Core ™ de a VIII-a generatie cu design si inginerie esentiale ASUS, astfel incat sa beneficiati de tehnologii de top. Cand creezi cu o placa de baza ASUS Prime 300 Series, creezi inteligent, usor si accesibil.
 
Stabilitate DDR4 imbunatatita
ASUS OptiMem pastreaza integritatea semnalului de memorie prin dirijarea urmelor catre stratul optim de PCB, iar dispunerea tehnologia noastra de urmarire T-Topology asigura semnalizarea aliniata timpului prin echilibrarea lungimilor urmelor intre sloturile de memorie.
 
 
Putere folosita eficient
Datorita unitatii de procesare a energiei (UPE) veti beneficia de economii de energie la nivelul intregului sistem. EPU optimizeaza automat consumul de energie si maximizeaza economia cu modul Away - o setare inteligenta care creeaza un scenariu de economisire a energiei extrem prin inchiderea controlerelor I / O neutilizate.
 
 
Control flexibil al racirii
Placile de baza Prime 300 Series ofera un control complet asupra ventilatoarelor sistemului, prin intermediul software-ului Fan Expert 2+ inclus. Modul Auto-Tuning configureaza in mod inteligent toti parametrii cu un singur clic.
 
 
Construita sa reziste
ASUS este cel mai important brand cand vine vorba de placi de baza. Placile noastre de baza sunt testate extensiv pentru a fi compatibile cu peste 1.000 de componente si dispozitive si fiecare nou mode trece prin minimum 8.000 de ore de validare stricta - oferind siguranta ca placa de baza ASUS este potrivita pentru toate mediile si aplicatiile. Alegerea ASUS este o asigurare a experientelor DIY fara probleme.
 
 
Peste 8000 de ore de validare
Placile de baza ASUS ofera o rezistenta superba. Verificam acest lucru supunand fiecare placa la peste 8.000 de ore de teste stricte. Un set de teste de combustie, de mediu, compatibilitate, software si siguranta confirma ca placile noastre de baza sunt exceptional de robuste.
 
 
Sunet incredibil
Functiile combinate de la bord ofera audio ridicat. Designul inteligent si hardware-ul premium creeaza calitate audio spre deosebire de orice ati experimentat vreodata!
 
 
Lumineaza-ti configuratia
Controlul luminos LED pentru slotul PCIe si trasee de urmarire. Optiunile de iluminare LED incorporate va lumineaza build-ul intr-o varietate de stiluri atragatoare.
 
 
Dincolo de VR ready
Seria Prime 300 nu este doar pregatita pentru VR - trece dincolo. ASUS Beyond VR Ready inseamna ca seria Prime 300 a fost testata cu o multime de componente de varf de clasa pentru a va asigura ca nevoile de productivitate, jocuri si divertisment sunt ajustate pentru performante maxime. ASUS Beyond VR Ready deschide o noua modalitate de configurare si construire a sistemului pe care il visezi.