PLACA DE BAZA ASUS INTEL H310 PRIME H310M-C R2.0 2*DDR4
Cod producator: PRIME H310M-C R2.0
Cod intern: AS-680840

469,71 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 36 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
ASUS este cel mai mare si cel mai cunoscut producator de placi de baza din lume. Suntem faimosi pentru ca ne axam pe nevoile utilizatorilor in proiectarea designului si intelegem importanta securitatii, stabilitatii si usurintei in administrare in cadrul mediului de afaceri. Cea mai noua gama a noastra de placi de baza pentru mediul de afaceri ofera functii avansate care ajuta la fluidizarea proceselor IT, incluziv protectie complexa a sistemului, stabilitate si fiabilitate complete si o suita de administrare imbunatatita, care permite o personalizare mai simpla. 
 
 
Modelul ASUS de Stabilitate pentru Corporatii (Corporate Stable Model - CSM) este un program comercial dezvoltat pentru a asigura o oferta stabila de placi de baza fiabile. Acesta presupune un ciclu de viata al produselor de 36 luni si transmiterea de notificari cu 6 luni inainte de eliminarea din productie, pentru a permite astfel pregatirea de tranzitie. Fiecare placa de baza ASUS CSM este acompaniata de ASUS Control Center - solutie software a administrare IT de genul celor specifice serverelor.
 
Placi de baza pentru mediul de afaceri certificate la nivel international

Placile de baza ASUS pentru mediul de afaceri sunt adaptate segmentului Enterprise si prezinta un nivel de calitate care depaseste standardul din industrie. Ele sunt certificate de multiple organizatii internationale de siguranta si de mediu, inclusiv UL si Blue Angel, astfel ca reprezinta solutii sigure, protejate si sigure, ceea ce le transforma in cea mai buna alegere pentru orice companie.
 
Protectie ASUS

Imbunatateste securitatea la nivelul intregului sistem, din toate perspectivele
 
BIOS ASUS cu functie de Auto-Recuperare

Tehnologia exclusiva ASUS de protectie a BIOS-ului recupereaza in mod automat BIOS-ul sistemului, folosind o copie de siguranta dintr-o sursa verificata, in eventualitatea in care o actualizare esueaza. Astfel, este eliminata necesitatea inlocuirii sau reinstalarii componentelor hardware.
 
Pornire ASUS in Siguranta

Placile de baza ASUS pentru mediul de afaceri sunt configurate astfel incat sa verifice firmware-ul si semnatura fiecarei componente software utilizate in procesul de pornire a sistemului.
 
Trusted Platform Module (TPM)

Solutia de securitate la nivel hardware asigura o mai buna protectie a datelor, imbunatatesc nivelul de securitate la nivelul intregii retele, protejteaza identitatile digitale si asigura integritatea platfotmei.
 
Certificare NIST SP 800-147

Placile de baza ASUS pentru mediul de afaceri sunt certificate la standardele nationale de securitate in materie de tehnica de calcul.
 
Solutie de Diagnoza

Conectorul ASUS pentru Diagnoza este un conector LPC (low pin count) cu 10-1 pini, utilizat pentru montarea placilor de captura, care faciliteaza o diagnoza mai rapida si mai eficienta a placilor de baza. Atunci cand folosesc o Placa ASUS pentru Diagnoza, administratorii pot vedea erorile si codurile de diagnoza pe ecranul LCD incorporat, formandu-si astfel o idee de ansamblu cu privire la procesele de pornire si recuperare. Placile de baza ASUS pentru mediul de afaceri ofera o solutie completa de diagnoza, iar astfel productia in cantitati mari este mai rapida si cu costuri mai reduse.
 
ASUS Control Center Express
 
ASUS Control Center Express este un software pentru administrare IT centralizata, proiectat ca solutie comoda, eficienta, sigura si cu costuri reduse pentru corporatii, companii mici si medii si centre de date din orice industrie. Cu ajutorul ASUS Control Center Express organizatiile pot face fata cu usurinta celor mai mari provocari specifice unui mediu IT modern.
 
Placa de baza Asus PRIME H310M-C R2.0, Chispet Intel H310,Memory: 2x DIMM DDR4 2666/2400/2133 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory,ExpansionSlots: 1x PCIe 3.0/2.0 x16, 2x PCIe 2.0 x1, 1x PCI, Storage: Intel H310Chipset 1x M2 socket 3, 4x SATA 6Gb/s, Back Ports: 1x DVI-D, 1x D-Sub,2x USB 3.1, 4x USB 2.0, 3x Audio jack, Internal Ports: 1x USB 3.1, 1xUSB 2.0, 1x M2 Socket 3, uATX Form.