MPS - Cost per pagina

 
Managementul imprimarii presupune tot ce tine de echipamentele de imprimare, consumabile, documente tiparite, specialistii si procesele care interactioneaza cu toate acestea precum si suportul si mentenanta echipamentelor. 
 
Serviciul de management al imprimarii te ajuta sa dobandesti mai mult control asupra costurilor si a tuturor proceselor ce implica documente. Avantajul net al acestor servicii este ca poti face economii de bani, automatiza munca, creste productivitatea in companie si imbunatateste securitatea documentelor.
 
DE CE SA ALEGI SERVICIUL DE MANAGEMENT AL IMPRIMARII OFERIT DE PCFUN?

   

Cel mai mic Cost Per Pagina

               Costul oricarui toner si al pieselor de schimb sunt incluse în costul pe pagina al serviciului.
 
                                                                

 

 Economisirea resurselor interne

Eliberati-va resursele umane pentru administrarea printarii pentru ca noi suntem prezenti oricând apar nereguli în functionarea echipamentelor.
Specialistii Producton se ocupa de tot ceea ce este nevoie pentru ca imprimantele sa functioneze fara intrerupere.
 

 

Platesti cât consumi

Cost fix cu o factura lunar. Usor de bugetat, previzionat si monitorizat, constant pe toata durata contractului. Se factureaza ulterior consumului, in baza consumului real. Uita de zilele in care trebuia sa tii evidenta numeroaselor facturi de la diversi furnizori.
 
 

 

 Tehnologii de ultima generatie

Acesarea echipamentelor performante si de înalta calitate, cu o solutie scalabila.
 

 

Un sigur furnizor

Fara drumurile dese la magazinul de cartuse sau piese. Fara bataie de cap cu monitorizare permanenta a consumabilelor si echipamentelor in timp real. Uita de cautarea in permanenta a celor mai bune preturi, furnizori si solutii.

 

Raportari & Securitate

Iti punem la dispozitie raportari în timp real, astfel ca le poti repartiza usor în buget. Fara bataie de cap, cu monitorizare permanenta a consumabilelor si echipamentelor, in timp real. Securitate sporita: acces cu PIN sau card si rapoarte la nivel de user si/sau departament.
 
Contacteaza-ne acum si cere o oferta de administrare servicii imprimare pentru afacerea ta!