HP 3 ani garantie

 


1. StradaIT.ro și HP îți oferă 3 ani garanție promoțională pentru imprimantele din seria OfficeJet Pro sau HP LaserJet Pro

1.1. Vă calificaţi dacă aţi achiziţionat o imprimantă din seria HP OfficeJet Pro sau HP LaserJet Pro indicată în paragraful 1.2.

Participând, vă exprimaţi acordul faţă de aceşti termeni şi aceste condiţii şi faţă de faptul că deciziile HP sunt definitive şi obligatorii în toate privinţele.

1.2. În cadrul acestei promoţii, clienţii eligibili care achiziţionează una dintre următoarele imprimante OfficeJet Pro vor primi un Care Pack gratuit, conform precizărilor  de mai jos.
laserjet
officejet

Solicitările de Prelungire a garanţiei cu 3 ani pentru cumpărătorii de imprimante OfficeJet Pro  sau  LaserJet Pro trebuie depuse nu mai târziu de 60 de zile după data achiziţionării Produsului (data facturii).

2. Cum participi?

Solicitantul poate obţine informaţii şi trebuie să se înregistreze pentru a beneficia de promoţie pe site-ul web, la adresele:
www.hp.com/eur/OfficeJet
www.hp.com/eu/warrantyextension

Pentru a solicita această prelungire a garanţiei cu 3 ani, cumpărătorul trebuie să ofere HP toate informaţiile obligatorii solicitate in formularul de pe site-ul web.