SOUNDBAR SAMSUNG SAMSUNG HW-T400/EN 2 CANALE 40W BT
Cod producator: HW-T400/EN
Cod intern: SM-601312

634,00 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Experienta sonora puternica, dar compactaBas uimitor cu un woofer incorporat
Woofer incorporat

Inconjoara-te de basul profund dorit fara un woofer separat. Soundbar vine echipat cu doua woofere incorporate si un canal de sunet. Asta inseamna mai mult spatiu si mai mult bas pentru tine.
 


O lume a sunetului cu o singura telecomanda
Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Controlati functiile tastelor de sunet, precum puterea, volumul si chiar efectele de sunet cu telecomanda Samsung TV - chiar de pe televizor.Bucurati-va de dimensiuni mai largi ale sunetului
Extensia sunetului inconjurator

Extensia sunetului surround extinde zona de ascultare atat lateral, cat si sus, pentru a emite sunet. Acum va puteti bucura de un sunet excelent cu efecte surround cu adevarat imersive.Noi moduri de a va bucura de sunet
NFC

Ascultati muzica preferata prin bara de sunet plasand smartphone-ul dvs. peste NFC.
Conexiune Bluetooth® TV
Pur si simplu folositi Bluetooth pentru a conecta bara de sunet la televizorul Samsung si pentru a va bucura imediat de continutul preferat.
Redare muzica USB
Aceasta bara de sunet va permite sa va bucurati usor de propria muzica in spatiul propriu. Este completat cu un port USB 2.0 integrat, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa conectati un dispozitiv de memorie cu fisierele dvs. muzicale si sa apasati butonul de redare.
Transmiterea muzicii prin Bluetooth
Soundbar-ul foloseste Bluetooth pentru conexiuni wireless usoare la alte dispozitive. Bucurati-va de muzica de pe telefonul dvs. de cea mai buna calitate audio oriunde.