SOUNDBAR SAMSUNG HW-T450/EN 200W 2.1 BT HW-T450/EN
Cod producator: HW-T450/EN
Cod intern: SM-601313

3.765,11 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs
Elevati-va experienta sonora.
Samsung Soundbar T450

 


O lume a sunetului cu o singura telecomanda
O telecomanda
Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Controlati functiile soundbar-ului, precum puterea, volumul si chiar efectele de sunet cu telecomanda Samsung TV - chiar de pe televizor.


 


Sunet optimizat pentru diverse continuturi
Sunet inteligent
Bara de sunete analizeaza automat sursele de sunet pentru a optimiza pista audio pentru continutul dvs. specific. Fie ca este vorba despre un meci sportiv puternic sau o drama cu dialog linistit, puteti conta pe cea mai buna bara de sunet pentru a oferi sunete clare pentru vizionare TV optimizata.


 


Sunet de joc optimizat. 
Mod de joc
Conecteaza-ti consola si obtine imediat efectele de sunet uimitoare. Setarile automate va optimizeaza sunetul la jocul pe care il jucati in timp ce tehnologia de anulare a conversatiei vor elimina sunetele distractive, astfel incat sa auziti un sunet clar din directia corecta pentru a va ajuta sa obtineti avantajul.


 


Mai mult sunet fara fir
Wireless Surround Kit * va permite sa extindeti bara de sunet intr-un sistem de sunet surround usor, fara incurcarea firelor **. Impreuna cu bara de sunet, puteti crea un sistem de canale pentru o adevarata experienta de sunet surround.


 


Conexiune Bluetooth® TV
Pur si simplu folositi Bluetooth pentru a conecta bara de sunet la televizorul Samsung si pentru a va bucura imediat de continutul preferat.