SISTEM AUDIO PHILIPS CD PLAYER RADIO FM BLUETOOTH USB AZB798T/12
Cod producator: AZB798T/12
Cod intern: PH-600081

936,00 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
 
Sunet portabil puternic
CD Soundmachine portabil de la Philips este un sistem audio puternic si complet, pe care il poti lua cu tine oriunde. Acesta iti elibereaza muzica din diferite surse: Bluetooth, USB, CD, caseta, radio DAB+ si FM.
 
 
Transmite muzica wireless prin Bluetooth™ de pe smartphone
Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe raza scurta, durabila si eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless usoara la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel va puteti bucura cu usurinta de muzica si sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu aceasta boxa.
Transmite muzica wireless prin Bluetooth™ de pe smartphone
 
 
USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA
Folosind modul USB Direct, conectati, pur si simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips si muzica dvs. digitala va fi redata direct de pe dispozitivul Philips.
USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA
 
 
Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund
Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.
Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund
 
 
Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic
Dynamic Bass Boost optimizeaza frecventele joase in functie de volum, prin simpla apasare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd cand volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplifica nivelul basului, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.
Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic
 
 
Ofera setari optimizate, in functie de stilul de muzica
Digital Sound Control va ofera posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvente pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseste o tehnologie de egalizare pentru reglarea automata a balansului si amplificarea celor mai importante frecvente pentru respectivul stil de muzica. Nu in ultimul rand, Digital Sound Control va permite sa va bucurati din plin de muzica preferata, regland balansul in functie de stilul de muzica ascultat.
Ofera setari optimizate, in functie de stilul de muzica
 
 
Telecomanda ergonomica pentru mai mult conform
Cu o telecomanda ergonomica pentru confort sporit la varfurile degetelor, tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi.
Telecomanda ergonomica pentru mai mult conform
 
 
Temporizator de oprire pentru a adormi ascultand melodia preferata
Timerul Sleep va permite sa alegeti cata vreme doriti sa ascultati muzica sau un post de radio la alegere, inainte de a adormi. Este suficient sa setati limita de timp (pana la 2 ore) si sa selectati un CD sau postul de radio pe care doriti sa-l ascultati pana ce adormiti. Aparatul va continua sa redea muzica pe durata de timp selectata, apoi va trece automat in modul Standby silentios si economic. Timerul Sleep va permite sa adormiti in sunetele CD-ul sau DJ-ului radio favorit, fara a fi nevoit sa numarati oi sau sa va ingrijorati la gandul consumului de curent electric.
Temporizator de oprire pentru a adormi ascultand melodia preferata
 
 
Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW
MP3 inseamna „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revolutionara prin care fisierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permitand transferul rapid si usor al fisierelor audio.
Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW
 
 
Casetofon cu oprire automata
Casetofon cu oprire automata
 
 
DAB+, DAB si FM pentru o experienta radio totala
Tehnologia radio digitala DAB+/DAB (Digital Audio Broadcasting) este, in plus fata de tehnologia de transmisie FM analogica, o noua modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei retele de emitatoare terestre. Aceasta ofera ascultatorilor mai multe optiuni si informatii la o calitate a sunetului clara si fara interferente. Tehnologia permite receptorului radio sa se fixeze pe cel mai puternic semnal pe care il gaseste. Pentru posturile digitale DAB+ sau DAB, nu trebuie sa memorezi frecvente, iar posturile sunt memorate dupa nume, astfel ca nu mai este nevoie sa cauti frecvente.
 
 
Mufa pentru casti stereo pentru o auditie muzicala superioara
Conecteaza-ti castile la acest dispozitiv Philips pentru o experienta de ascultare mai intima ori de cate ori doresti. Te poti bucura de muzica favorita cu un sunet de exceptie, fara a-i deranja pe ceilalti, conectand castile la acest dispozitiv.