MICROSISTEM PHILIPS 50W, CD, FM, DAB+, RADIO INTERNET, USB, BLACK, TAM6805/10
Cod producator: TAM6805/10
Cod intern: PH-600140

1.399,00 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Multifuncţional
 
Cu radio pe internet, Spotify Connect, Bluetooth şi un CD player, acest microsistem multifuncţional compact poate reda orice. Poţi conecta şi alte surse prin USB sau intrarea audio. Bucură-te de sunet mai bogat de la un sistem care se potriveşte în aproape orice cameră.
 
 
Toată muzica ta, podcasturile şi multe altele
De la melodii clasice la cele mai recente podcasturi. Poţi transmite cel mai bun semnal de pe Spotify prin Wi-Fi, cu Spotify Connect. Poţi reda şi liste de melodii şi multe altele folosind Bluetooth, poţi asculta CD-uri sau te poţi conecta la alte surse prin intrarea audio sau USB.
 
Radio prin internet. Radio DAB+/FM
Radioul prin internet este biletul tău la mii de posturi din întreaga lume, care transmit orice fel de program la care te-ai putea gândi. Tunerul digital oferă recepţie de o claritate excepţională şi poţi configura presetări pentru posturile de radio preferate transmise prin internet, DAB+ sau FM.
 
Sistem de difuzoare bass-reflex integrate
Două difuzoare sunt integrate în carcasa acestui microsistem multifuncţional. Obţii sunet clar şi bas bun de la difuzoarele pentru toată gama de frecvenţe şi porturile bass-reflex. Ieşirea maximă de 50 W este perfectă pentru bucătării, birouri şi camere de zi mai mici.