CASTI PHILIPS PERFORMANCE WIRELESS HI RES BLACK TAPH802BK
Cod producator: TAPH802BK/00
Cod intern: PH-600111

708,00 Lei

Stoc epuizat
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Design elegant: 30 de ore de redare
Pentru toate drumurile saptamanale. Aceste casti supraauriculare wireless iti fac naveta mai placuta cu sunet echilibrat si detaliat si pana la 30 de ore de redare. Daca ai nevoie de mai mult, incarcarea rapida iti ofera o autonomie suplimentara de 2 pana la 6 ore.

Fiecare drum. 30 de ore de redare.
Saptamana de saptamana, aceste casti fac fata si celei mai dificile navete. O singura incarcare dureaza 1,5 ore si iti ofera 30 de ore de redare sau de convorbiri. Doua niveluri de incarcare rapida, Incarcare rapida si Incarcare accelerata, iti ofera 2 sau 6 ore suplimentare de redare. Astfel, poti continua sa asculti de luni pana vineri sau chiar mai mult.

 

Microfon incorporat cu anularea ecoului pentru sunet clar
Spuneti adio acelor ecouri enervante cand vorbiti la telefon. Cu tehnologia noastra de anulare a ecoului acustic, aveti parte intotdeauna de o conexiune clara, neperturbata.

Sunet detaliat. Bas puternic.
Difuzoarele acustice din neodim perfect adaptate furnizeaza bas intens si frecvente medii clare.

Izolare pasiva excelenta a zgomotului. Lasa-te captivat
creand o etansare care izoleaza pasiv zgomotul exterior.

Design flexibil
Aceste casti wireless dispun de cupe moi, care se pliaza ordonat in doua configuratii. Poti sa le pliezi complet, fiind astfel perfecte pentru depozitara in sertarul biroului sau in husa de transport. Sau le poti plia complet spre interior, creand astfel o unitate compacta, care incape in buzunarul hainei sau in geanta.
 


Hi-Res Audio. Auzi fiecare detaliu
Sunetul delicat al pianului. Rock puternic. Indiferent de preferinte, castile Hi-Res Audio iti vor permite sa simti impactul fiecarei note. Cand sunt conectate prin cablu la o sursa Hi-Res Audio, vei obtine beneficiile maxime ale sunetului fara pierderi, inregistrat la o frecventa de esantionare mai mare decat cea a CD-urilor, pentru o performanta incredibil de realista.

Buton multifunctional. Controleaza cu usurinta muzica si apelurile
Controleaza cu usurinta muzica si apelurile prin butonul multifunctional. Nu iti place melodia curenta. Omite-o printr-o apasare lunga. Vrei sa respingi un apel si sa asculti in continuare. O simpla apasare de buton rezolva situatia.

Incarcare rapida. Incarci 15 minute, obtii 6 ore de redare.
Cele doua niveluri de incarcare rapida, Incarcare rapida si Incarcare accelerata, iti ofera 2 sau 6 ore suplimentare de redare. Astfel, poti sa asculti continuu de luni pana vineri sau mai mult.

Incarcare rapida. Incarci 5 minute si obtii 2 ore de redare
Daca ai nevoie de mai multa putere, 5 minute de incarcare iti asigura inca 2 ore de redare.

Confort perfect adaptat
Pernutele moi ale cupelor iti acopera intreaga ureche, creand o etansare care izoleaza in mod pasiv zgomotul exterior. Banda pentru cap este usoara, simplu de reglat si neteda: aceste casti nu se vor incurca in par.