BOXA PORTABILA PHILIPS BLUETOOTH, 5W, MICROFON INCORPORAT, BLACK-GREY TAS3505/00
Cod producator: TAS3505/00
Cod intern: PH-600151

315,00 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
Isi gaseste locul oriunde
 
Melodii matinale, in baie. Podcasturi care inspira, in biroul de acasa. Cu materialul din amestec de lana pentru difuzor si butoane in relief, aceasta boxa Bluetooth moderna arata mereu exact cum trebuie. Obtii un sunet surprinzator de bogat si 10 ore de redare.
 
 
Forma si functie in armonie perfecta
Aceasta boxa Bluetooth simpla, dar remarcabila, reda muzica cu stil. Butoanele in relief iti permit sa controlezi redarea, functia Bluetooth si altele. Cu microfonul incorporat poti sa efectuezi apeluri handsfree, iar manerul de transport faciliteaza mutarea dintr-o camera in alta.
 
10 ore de redare. 2.5 ore timp de incarcare
Obtii 10 ore de redare la o singura incarcare, iar raza de acoperire wireless este de 20 m. Incarcarea boxei dureaza 2.5 ore prin cablul USB-C inclus. Radiatoarele pasive ofera un bas puternic, iar sunetul ramane clar, chiar si la volum ridicat.
 
 
Material textil Kvadrat pentru difuzor. Creat sa permita trecerea sunetului.
Difuzorul este acoperit de un material textil premium creat de producatorul de top Kvadrat. Acest material superb cu amestec de lana este transparent din punct de vedere acustic, permitand trecerea libera a sunetului de la difuzor in camera.