BOXA PORTABILA PHILIPS BLUETOOTH, 3W, SLOT CARD SD, MICROFON INCORPORAT, BLUE TAS4405N/00
Cod producator: TAS4405N/00
Cod intern: PH-600152

257,23 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
Canta tare
 
Lasa-i sa ocupe centrul scenei cu boxa Bluetooth colorata, care dispune de un microfon wireless! De la melodii la povesti sau prezentari pentru clasa, inregistrarea printr-o singura atingere le permite copiilor sa faca usor inregistrari. Beneficiezi de sunet clar si de un timp de redare de 6 ore.
 
 
 
Canta. Vorbeste. Savureaza!
Aceasta boxa Bluetooth ultraportabila dispune de un microfon wireless. Copiii pot canta pe muzica, pot spune povesti sau pot chiar sa interpreteze scene de film inventate cu prietenii! Indiferent ce aleg sa faca, inregistrarea printr-o singura atingere le permite sa isi inregistreze usor piesele pe un card micro SD.
 
Redare simplificata
Obtii 6 ore de redare, iar o incarcare completa dureaza 2.5 ore. Incarcarea se face prin micro USB. Cu cinci butoane etichetate clar, este usor pentru copii sa redea, intrerupa, regleze volumul, schimbe sursa si inregistreze.
 
Asociere Bluetooth inteligenta
Cu o apasare lunga pe butonul de redare/pauza, boxa Bluetooth wireless este pregatita de asociere. Dupa asociere, boxa memoreaza ultimul dispozitiv cu care a fost asociata. Raza de acoperire wireless a boxei este de 10 m.
 
Incarcare prin USB. Cablu micro USB inclus.
Cablu micro USB inclus.
 
Raza wireless de pana la 10 m
Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe raza scurta, durabila si eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless usoara la iPod/iPhone/iPad sau la alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel, te poti bucura cu usurinta de muzica si sunetele preferate de la videoclipuri sau jocuri, wireless, cu aceasta boxa.