BOXA PORTABILA PHILIPS BLUETOOTH, 20W, BLACK TAS6305/00
Cod producator: TAS6305/00
Cod intern: PH-600148

756,00 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
Rezistenta la apa si gata de utilizare
 
Aceasta boxa Bluetooth portabila are clasa IPX7 – ceea ce inseamna ca poate rezista la scufundarea completa in apa cu adancimea de pana la 1 m timp de pana la 30 de minute. Poti sa petreci la dus, langa piscina sau chiar in piscina! Raza de acoperire wireless este de 20 m.
 
 
 
Durata de redare de 20 ore. Functie integrata de acumulator extern
Bateria Li-ion reincarcabila de 4400 mAh iti ofera un timp de redare de 20 de ore si iti poti totodata incarca dispozitivul inteligent prin portul USB al boxei. O incarcare completa a bateriei dureaza 6 ore.
 
Reda la volum ridicat. Asociaza pentru sunet stereo.
Radiatoarele pasive duble ofera un bas puternic, iar sunetul ramane clar chiar si la volum mare. Vrei o petrecere si mai mare? Asociaza boxa cu alta boxa identica pentru sunet stereo. Luminile LED din fiecare capat al boxei se aprind intermitent in ritmul muzicii.
 
Intrare audio. Conecteaza-te la aproape orice sursa
Doresti sa te conectezi la o sursa audio externa, precum un platan sau un player MP3? Mufa de intrare audio din spatele boxei iti permite sa conectezi aproape orice dispozitiv electronic.
 
LED-urile multicolore se aprind in ritmul muzicii
Cand petrecerea e in toi, spectacolul de lumini nu se lasa mai prejos. Luminile LED de la fiecare capat al boxei lumineaza intermitent in ritmul muzicii.
 
Functie anti-distorsiuni. Creste volumul fara nicio distorsiune
Functia anti-distorsiuni iti permite sa redai muzica mai tare si ii mentine calitatea ridicata, chiar daca nivelul bateriei este scazut. Accepta un interval de semnale de intrare de la 300 mV la 1000 mV si protejeaza boxele impotriva deteriorarilor provocate de distorsiune. Aceasta functie incorporata monitorizeaza semnalul muzical care trece prin amplificator si mentine tonurile inalte in intervalul amplificatorului, prevenind distorsiunile sunetului fara a afecta puterea acestuia. Capacitatea unei boxe portabile de a reproduce tonurile inalte scade odata cu nivelul bateriei, dar functia anti-distorsiuni reduce tonurile inalte cauzate de nivelul scazut al bateriei, pentru muzica fara distorsiuni.
 
Asociaz-o cu o boxa identica pentru sunet stereo
Conectarea la dispozitivul Bluetooth este simpla. O apasare scurta pe butonul Bluetooth si boxa este gata de asociere.
 
Doua radiatoare pasive pentru bas puternic
Radiatoarele pasive duble ofera un bas puternic, iar sunetul ramane clar chiar si la volum mare. Vrei o petrecere si mai mare? Asociaza boxa cu alta boxa identica pentru sunet stereo. Luminile LED din fiecare capat al boxei se aprind intermitent in ritmul muzicii.