TABLETA SAMSUNG GALAXY TAB S7 MYSTIC BLACK WIFI/11'/OC/6GB/128GB SM-T870NZKAEUE
Cod producator: SM-T870NZKAEUE
Cod intern: SM-670415

3.999,90 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Schimbă modul în care lucrezi și te joci cu cel mai performant Galaxy Tab
 
Descoperă Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Lucrează și joacă-te pe ecranul de 120Hz, ajutat de cel mai puternic procesor. Folosește tastatura pentru a avea o experiență PC și folosește S Pen-ul cu latență scăzută pentru a scrie mai ușor ca niciodată. Experiența imersivă a Galaxy Tab S7 schimbă modul în care muncești și te joci.
 
 
Display
 
Mai mare. Mai luminos. Mai rapid
 
 
Ecran
 
Cel mai avansat ecran disponibil pe o tableta
 
RATA DE REFRESH 120HZ
 
Atât de lin, că trebuie să vezi pentru a crede
La 120Hz, afișajul receptiv reacționează instantaneu la ceea ce apare pe ecran. Ajustează inteligent rata de actualizare pe baza conținutului și te ajută să economisești bateria în timp ce vizualizezi sau derulezi conținut.
 
 
Play
 
Tot ceea ce iubești, acum pe o tabletă
 
EXPERIENȚĂ CINEMATICĂ
 
Emisiunile, filmele și videoclipurile tale preferate, văzute într-o nouă perspectivă
 
La fel ca la cinematograf, ai un ecran masiv ce afișează imagini clare, cu cel mai mare ecran Super AMOLED și sunet emis de difuzorele Quad, AKG și procesat cu Dolby Atmos. Spre deosebire de cinematograf, poți viziona 14 ore neîntrerupt, pentru că Tab S7 este contruită pentru a avea grijă de ochii tăi, cu cea mai scăzută lumină albastră de pe un ecran pentru tablete.
 
 
 
YOUTUBE PREMIUM
 
Ai access la tot ce oferă mai bun YouTube
 
YouTube Premium și Galaxy Tab vin la pachet, pentru ca tu să poți vedea conținutul preferat pe YouTube, neîntrerupt. Bucură-te de redare gratuită, offline și în fundal pe YouTube și YouTube Music. Primele tale 4 luni sunt gratuite, dacă achiziționezi Galaxy Tab S7 și S7 +.
 
 
 
PROCESOR SUPER RAPID
 
Cel mai rapid procesor al unui Galaxy Tab
 
Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus reprezintă un progres în puterea de procesare. Chipsetul intuitiv și inteligent este extrem de rapid și puternic, cu un interval minim de acțiune, astfel încât poți rula jocuri intense și să poți face mai multe acțiuni cu ușurință. Profită de puterea sa ori de câte ori ai nevoie.
 
 
 
BATERIE INTELIGENTĂ
 
Bateria inteligentă care durează întreaga zi
 
Urmărește-ți emisiunile preferate de dimineață până seara. Cea mai mare baterie de pe un Galaxy Tab este construită pentru a rezista întreaga zi. Chiar și când s-a descărcat, nu trebuie să închizi tableta. Repornește-o și continuă-ți treaba cu ajutorul încărcătorului Fast Charging, cel mai rapid de pe tablete.
 
 
 
Descoperă cel mai puternic S Pen din lume
 
LATENȚA S PEN
 
Cel mai mare salt în realizarea unui S Pen
 
Realizat pentru o aderență confortabilă și solidă, S Pen are, de asemenea, latență ultra scăzută, astfel încât există un decalaj foarte mic între ceea ce gândești și ceea ce faci. Este cel mai mare salt în sensibilitatea S Pen, oferindu-ți o experiență de scriere realistă. Când ai terminat de lucrat, atașeaza-l magnetic pe partea din spate a tabletei.
 
 
 
Latență ultra-scăzută
Prindere magnetică
Acțiuni în aer pentru control rapid
 
 
CLIP STUDIO PAINT
 
Pregătit pentru capodopera ta cu Clip Studio Paint
 
Folosește S Pen împreună cu Clip Studio Paint pentru a aduce opera ta la viață. Ilustrează și creează benzi desenate cu ajutorul storyboard-ului, culorilor și a altor instrumente. Preinstalată pe Galaxy Tab S7 și S7 +, prima versiune Android a aplicației este gratuită pentru 6 luni. E timpul să creezi artă precum profesioniștii.
 
 
 
 
Pune totul în scris
 
NOTESHELF
 
Lasă-ți gândurile să curgă cu Noteshelf
 
Noteshelf îți oferă mai multe opțiuni cu privire la modul în care iei notițe. Indiferent dacă preferi să folosești S Pen sau să tastezi, notele se scriu fluid și natural, pe măsură ce înveți sau creezi. Cu Noteshelf Club Exclusive, poți accesa sute de coperte pentru notebook-uri și șabloane de hârtie gratuit, fără a fi membru.
 
 
Cea mai versatilă tastatură pentru muncă și joc
 
HUSĂ CU TASTATURĂ
 
Unghi de 165°
 
Înclină până la 165°. Este libertatea pe care ai crezut că nu o vei avea de la tastatura unei tablete. Articulația cu unghi fix a tastaturii Book Cover îți permite să găsești unghiul perfect pentru trimiterea de e-mailuri, blogging, studiu, învățare și orice altceva ai dori sa faci.
 
 
 
TASTATURĂ
 
Experiență PC cu o singură atingere
 
Cu ajutorul tastaturii Book Cover, lucrurile sunt mult mai ușoare. Venind cu un touchpad mai mare și tastele funcționale intuitive, tastatura îți oferă o experiență perfectă, iar atunci când este utilizată împreună cu DeX, vei obține o experiență asemănătoare cu PC-ul, cu o singură atingere.
 
 
 
 
Subțire, ușoară și gata de acțiune
 
CAMERA
 
Ecranul mare merită o cameră ultra-largă
 
 
DESIGN
 
Incredibil de subțire și ușoară, dar rezistentă
 
În nuanțe Mystic Black, Mystic Silver și Mystic Bronze, acest tip de design utilizează o tehnică avansată de creștere a rezistenței la coroziune, aplicată de două ori, pentru o culoare rezistentă și elegantă. Textura sa excelentă din aluminiu este creată din diamante policristaline, cu un finisaj micro-nisipat.
 
 
O experiență puternic îmbunătățită cu modelele Galaxy preferate
 
ACCESORII
 
Personalizează-ți experiența pe care o ai cu noua tabletă