GEANTA LAPTOP VERBATIM MESSENGER BAG BERLIN 16" BLACK 49856
Cod producator: 49856
Cod intern:

161,94 Lei

In stoc furnizor
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Această geantă de mesagerie versatilă este uriașă, dar ușoară și se potrivește caietelor cu un ecran de până la 16 ”
 
Ca toate gentile Verbatim, Londra este fabricată cu materiale de calitate superioară, grele. Buzunarul frontal practic din partea exterioară a geantei este conceput pentru toate acele lucruri la care ai nevoie de acces rapid, astfel încât să-ți găsești rapid cheile / telefonul / biletul de tren fără să fii nevoit să sări în fundul geantei. Clapeta armată puternică conține un buzunar protejat pentru a stoca în siguranță lucruri precum un hard disk sau un telefon. În interiorul compartimentului frontal mare se află un organizator practic de afaceri cu spații pentru pixuri, cabluri și alte accesorii.
 
Berlinul are un compartiment mare pentru notebook-uri care se potrivește caietelor de până la 16 ”. Există, de asemenea, mult spațiu pentru adaptorul de alimentare și fișierele dvs. și spațiu pentru o jachetă. Ca un plus suplimentar, există un buzunar dedicat tabletelor deluxe captusite. Pe partea din spate a Berlinului se află o curea de cărucior convenabilă, care îi permite să fie montată cu ușurință pe partea superioară a unui sac cu role.
 
Cureaua de umăr ajustabilă și căptușită a fost concepută pentru confort, în timp ce materialul antiderapant din interiorul curelei înseamnă că nu va aluneca de pe umăr. Geanta de mesagerie din Londra oferă tot ce ai nevoie pentru naveta zilnică, fie că este cu trenul, cu avionul, cu bicicleta sau cu mașina.