AER CONDITIONAT WHIRLPOOL PORTABIL 9000 BTU CLASA A PACW29COL WHITE-GREY
Cod producator: PACW29COL
Cod intern: AA-630968

1.940,65 Lei

In stoc furnizor Livrare prin curier
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


TEHNOLOGIE SI INOVARE

9000 BTU
Capacitate de racire de 9000 BTU, recomandata camerelor mici
 
6 TEHNOLOGIE SENSE
A 6-A TEHNOLOGIE SENSE Datorita senzorului de temperatura, tehnologia exclusiva a 6-a directie poate selecta automat modul de operare cel mai potrivit pentru dvs.
 
NOU MOD DE SILENT
SUPER CALITATE CU MODUL CALITAT. Pana la -70% *. Datorita unui mod de operare unic in care evaporatorul si condensatorul functioneaza la ambele viteze mici ale ventilatorului, produsul functioneaza foarte linistit. * Bazat pe o reducere a puterii sonore de 5 DbA, care compara modul de functionare normal cu viteza maxima a evaporatorului si a condensatorului si modul silentios cu viteza redusa a evaporatorului si a condensatorului. Masuratori efectuate in laboratoare interne, conform EN 12102.
 
IN JURUL TAU
AROUND U Datorita unui senzor de temperatura din telecomanda, temperatura dvs. ideala va fi setata in jurul vostru, pentru a va simti mai confortabil.
 
Design compact
CONSTRUCTIE COMPACTA SI THINA Un design modern, foarte usor de mutat dintr-o camera in alta datorita rotilor.
 
TELECOMANDA
Telecomanda Usor de utilizat telecomanda pentru a activa toate functiile si pentru a obtine cat mai bine din aparatul de aer conditionat
 
Nou gaz R290
NOU GAZE ECOLOGICE R290 Noile aparate de aer conditionat sunt echipate cu gaz R290 cu emisii mai mici de CO2 pentru a reduce impactul asupra mediului si incalzirea globala. Reduceti-va impactul asupra mediului!
 
Clasa energetica de racire A
CLASA ENERGETICA A Cu aceasta clasa energetica A, acest dispozitiv Whirlpool va va permite sa va bucurati atat de performante ideale, cat si de un consum de energie bun.
 
Filtrul de aer HEPA
Filtrul HEPA poate ajuta la reducerea prezentei particulelor, acarienilor, bacteriilor si alergenilor in aer.