ASPIRATOR IROBOT ROOMBA 698, 0.6 L, DIRT DETECT, IROBOT HOME, BLACK-GREY
Cod producator: R698040
Cod intern: AA-630845

1.599,00 Lei

Stoc epuizat
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Navigare perfectă iAdapt, curăţare fără egal în trei etape, detecţie acustică a murdăriei şi aplicaţie pentru mobil iRobot HOME pentru mai mult confort. Controlaţi Roomba de oriunde şi oricând! Roomba 698 poate fi setat în orice moment şi în orice zi a săptămânii. Lasă-l pe asistentul robotic să-ţi cureţe casa şi petrece-ţi timpul cu familia ta!
 
 
Despre iRobot
 
Corporația iRobot a fost fondată în 1990 de Colin Angel, Helen Greiner și Dr. Rodney Brooks. Au avut o viziune, că roboții practici devin o parte a vieților de zi cu zi și au decis să o realizeze. Astăzi, roboții de la iRobot au folosit peste 25 de milioane de clienți în Europa, SUA și Asia. iRobot este lider mondial în dezvoltarea roboților interni, militari și industriali. El câștigă majoritatea competițiilor comerciale în domeniul roboticii și aparține celor mai importanti dezvoltatori de roboți pentru NASA.
 
Principalele avantaje ale robotului Roomba 698
 
·         Curăță toate tipurile de podele și covoare
·         Navigație iAdapt
·         Are un sistem cu trei nivele de curățare
·         Funcția de curățare întarziata
·         Sistem acustic de detectare a murdăriei
·         Coș colector de mare capacitate AeroVac
·         Sistemul ANTI încurcarea în cabluri
·         Sistem de filtrare Filtru AeroVac®
·         Sistem de detectare a înălțimii
·         Baterie Li-Ion
·         Re-încărcare automată în baza de încărcare
·         Mâner, pentru un transport mai ușor
·         Aplicație iRobot Home pentru controlul robotul
 
Navigație iAdapt
 
Sistemul de navigație iAdapt asigura o curățare perfectă a locuinței. Roomba monitorizează spațiul prin zecile de senzori și combină inteligent 40 de mișcări predefinite pentru a se adapta formei și mărimii camerei.Astfel robotul este ghidat de-a lungul pereților și a mobilei pentru o curățare perfectă.


 

 
 
Tehnologie inteligenţă cu aplicaţia de mobil iRobot HOME
 
Prin aplicația pentru mobil sau tabletă, iRobot Home, poți controla robotul tău Roomba 698 de la distanță indiferent de timp sau de locul unde te aflii. E simplu, deschide aplicația iRobot Home și apasă Clean. Sau poți programa din timp data și ora la care vrei ca robotul tău Roomba 698 să înceapă curățenia, iar tu nu mai trebuie să îți faci griji, Roomba se va ocupa de asta.
 
Funcţii:
 
Amânarea curățării
Curățarea poate fi amânată pentru orice zi și oră a săptămânii.
Curăţaţi
Apăsaţi butonul "CLEAN" pentru a porni robotul oricând, oriunde.
Găsiţi robotul
Găsiţi robotul rătăcit.
Informații:
Întreținerea robotului
Aplicația vă informeazăatunci când aveți nevoie să goliți coșul colector, când trebuiesc curățate periile sau alte părți ale robotului. Această secțiune include, de asemenea, instrucțiuni și modul de a efectua întreținerea.
Ajutor
Secțiunea pentru ajutor conține răspunsuri la întrebări frecvente, clipuri video de instruire, contacte pentru suport tehnic sau un ghid pentru utilizare rapidă, inclusiv manualul ilustrat.
Istorie
Aplicația păstrează, de asemenea, un istoric statistic a ciclurilor de curățare individuale.
 
Nivelul încărcării bateriei
 
Puteţi verifica nivelul bateriei.
Sistem cu trei nivele de curățare
 
Calitatea de neegalat a curățeniei facută de aspiratoarele robot Roomba se datorează sistemului iAdapt împreuna cu cel de curățare cu trei nivele extrem de funcțional. În cadrul acestui sistem, Roomba literalmente conduce murdăria din fiecare colț al camerei și o trimite către coșul colector. Particulele alergene și praful sunt colectate de filtrele eficiente din microfibre.
 
1. Peria rotativă laterală
Datorită prezenței periei laterale, Roomba poate efectiv să curețe chiar și murdăria din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, în colțurile camerei și alte zone greu de curățat - datorită sistemului Wall Follow.
2. Periile rotative opuse
Robotul folosește principiul de rotire al periilor, una împotriva celeilalte, care sunt montate în capătul de curățare al robotului. Datorită acestora, Roomba este mult mai eficient în colectarea murdăriei de pe podele.
3. Putere de aspirare optimă
Deține un motor de aspirație eficace în recipientul pentru colectare care preia praful fin și impuritățile mici, care au fost capturate pe perie.
 
Funcția de programare a efectuării curățeniei
Grație funcției de programare a efectuării curățeniei, puteți selecta ziua și ora în care doriți ca robotul să înceapă curățenia. Roombei nu-i pasă nici de obstacole, așa că întotdeauna va face curățenie și fără prezența dumneavoastră. iRobot oferă programarea curățeniei pentru fiecare zi și de fiecare dată la o altă oră. De exemplu, setați robotul în așa fel, încât să facă curățenie de trei ori pe săptămână și el, săptămână după săptămână, la ora programată, efectuează curățenie și astfel menține permanent pardoseala curată.
 
Detecție acustică a impurităților
Sistemul Dirt Detect, cu ajutorul senzorilor acustici și optici detectează locurile extrem de murdare cărora Roomba le va acorda o atenție deosebită.
 
Sistem de detectare a înălțimii
Senzorii speciali sunt plasați în partea de jos a robotului și prin ei poate recunoaște din timp spațiul liber de dedesubt, eliminând astfel, posibilitatea de a cădea. Roomba se oprește, se întoarce, și continuă curățarea pe podea.

 

 
 
Programul SPOT
După activarea modului SPOT, care este folosit pentru curățarea locală, robotul curata foarte bine o suprafata de 1 m în diametru. Acesta va servi drept o "perie și făraș", în cazul în care se va varsa zahăr/cereale/orez/etc. în bucătărie sau poate curăța, de exemplu, un preș.
 
Amortizor cu atingere lentă
Amortizorul cu atingere lentă este delicat cu mobila, recunoaște obstacolele aparente cum sunt draeriile sau marginea patului și curăță eficient în jurul acestora, chiar și sub pat (dacă înălțimea îi permite).
 
Coș colector de mare capacitate
Roomba are, de asemenea, un coș colector de mare capacitate- AeroVac- care folosește filtre din microfibră pentru captarea celor mai mici particule de praf.
 
Perete virtual/Halo
Poți stabili zona de curățare a robotului de aspirare Roomba folosind pereții virtuali. Aceștia creează o bariera invizibilă pe care robotul nu o va depăși. Se folosesșe când vrei să cureți o zonă predefinită sau atunci când vrei să previi interacțiunea robotului Roomba cu diferite cabluri sau obiecte fragile.
Pereții virtuali HALO creeaza o bară de protecție în formă de arc de cerc pe care robotul nu o poate trece. Această funcție poate fi folosită pentru a proteja bolul cu mâncare a animalelor de companie.
 
 
 
Re-încărcare automată în baza de încărcare
Baza de încărcare se folosește pentru încărcarea bateriei. Robotul părăsește baza la apăsarea butonului CLEAN și se întoarce automat după terminarea curățeniei pentru a se încărca.
 
Sistemul contra încâlcirii în cabluri şi franjuri de covor
iRobot a echipat aspiratoarele robotizate cu funcția ANTI Încurcarea pentru a preveni încurcarea în cabluri. Atunci când periile (extractoarele) simt rezistență, ele își vor schimba rotația. În acest fel, robotul este eliberat din cabluri și poate continua curățenia.

Caracteristici


 • General
 • Producator:iRobot
 • Cod produs:R698040
 • Nume produs:Roomba 698

 • Caracteristici tehnice
 • Tip produs:Aspirator robot
 • Tip aspirare:Uscata
 • Tip alimentare:Acumulator
 • Tip suprafata:Multi-suprafete
 • Eficienta energetica:Clasa A

 • Caracteristici Fizice
 • Culoare:Black&Grey
 • Greutate (Kg):3.54 Kg