STICK USB SANDISK ULTRA 64GB USB 3.0 UP TO 100MB/S READ BLUE SDCZ48-064G-U46B
Cod producator: SDCZ48-064G-U46B
Cod intern: SD-610107

60,80 Lei

Stoc epuizat
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Transferați un film integral în mai puțin de 40 de secunde
 
Unitatea flash SanDisk Ultra USB 3.0 combină viteze mai mari de date și capacitate generoasă într-un pachet compact și elegant. Petreceți mai puțin timp în așteptare și transferați fișiere pe unitate de până la zece ori mai rapid decât cu o unitate USB 2.0 standard. Cu capacități de stocare de până la 512 GB, unitatea poate găzdui cele mai voluminoase fișiere și documente media.
 
Mutați fișierele rapid cu viteze de transfer mai mari
Cu viteze de transfer de până la 130 MB / s, unitatea flash SanDisk Ultra USB 3.0 reduce timpul pe care îl veți petrece în așteptarea transferului fișierelor de pe unitatea flash pe computer. Activată pentru USB 3.0, această unitate rapidă vă permite să transferați și să stocați fișiere mari de până la zece ori mai rapide decât unitățile USB 2.0
 
Unitatea de mare capacitate găzduiește fișiere mari
Oferită în capacități de până la 512 GB, unitatea flash SanDisk Ultra USB 3.0 poate conține toate media și documentele dvs. preferate, inclusiv fotografii de înaltă rezoluție, MP3-uri, filme, prezentări și fișiere grafice.
 
Design elegant, portabil
Cu un design elegant și negru, unitatea flash SanDisk Ultra USB 3.0 este la fel de elegantă, pe atât de practică. Această unitate compactă și portabilă poate călători cu ușurință cu dvs. în buzunar sau geantă de mână.
 
Software-ul SanDisk SecureAccess ™ păstrează fișierele private
SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive include software-ul SanDisk SecureAccess, care vă permite să configurați un folder privat protejat cu parolă pe unitatea dvs. Fișierele dvs. vor fi securizate cu criptare AES pe 128 de biți pentru a le menține confidențiale, chiar și atunci când partajați unitatea cu alții.

 

Caracteristici


  • General
  • Producator:SanDisk
  • Cod produs:SDCZ48-064G-U46B

  • Specificatii Tehnice
  • Capacitate memorie:64 GB
  • Interfata:USB 3.0
  • Culoare:Blue