STICK USB SANDISK 32GB ULTRA DUAL DRIVE M3.0 150 MB/S SDDD3-032G-G46
Cod producator: SDDD3-032G-G46
Cod intern: SD-610127

Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Eliberați instantaneu spațiu pe smartphone-ul dvs. Android
SanDisk Ultra® Dual Drive m3.0 facilitează transferul de conținut de pe telefon pe computer. Cu un conector micro-USB pe un capăt și un conector USB 3.0 pe celălalt, unitatea vă permite să mutați cu ușurință conținutul între dispozitivele dvs. - de pe smartphone-ul sau tableta Android ™ la laptop, computer sau Mac1. Conectorul USB 3.0 este performant și compatibil cu porturile USB 2.0. Aplicația SanDisk® Memory Zone2 pentru Android (disponibilă pe Google Play) vă ajută să gestionați memoria și conținutul dispozitivului.
 
 
 
Compatibil cu dispozitivele Android compatibile cu OTG
SanDisk Ultra® Dual Drive m3.0 este compatibil cu smartphone-urile și tabletele Android ™ cu suport USB OTG (On-The-Go).
 
 
Eliberați memorie pe smartphone și tabletă
Eliberați rapid spațiu pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android, astfel încât să puteți face mai multe fotografii și videoclipuri.
 
Mutați cu ușurință conținutul între computere și dispozitive Android
SanDisk Ultra Dual Drive m3.0 vă permite să mutați și să partajați fișiere între dispozitive Android și computere desktop sau laptop.
 
 
Conectori dual micro-USB și USB 3.0
Designul elegant și retractabil oferă conectori micro-USB și USB 3.0. Conectorul USB 3.0 este performant și compatibil cu porturile USB 2.0.
 
USB 3.0 de mare viteză pentru transferuri de fișiere super-rapide de până la 150 MB / s
USB 3.0 de mare viteză vă permite să transferați un film complet pe unitate mai repede decât cu o unitate USB 2.0 standard, de până la 150 MB / s
 
Aplicația SanDisk Memory Zone pentru o gestionare ușoară a fișierelor
Disponibilă din magazinul Google Play ™, aplicația SanDisk® Memory Zone vă permite să vizualizați, să accesați și să faceți backup pentru toate fișierele din memoria telefonului într-o singură locație. De asemenea, poate muta automat fișiere de pe dispozitiv pe unitatea dvs. pentru a elibera spațiu.
 
 

Caracteristici


  • General
  • Producator:SanDisk
  • Cod produs:SDDD3-032G-G46
  • Nume produs:ULTRA DUAL DRIVE M3.0

  • Specificatii Tehnice
  • Capacitate memorie:32 GB
  • Interfata:USB 3.0 & MicroUSB

  • Dimensiuni Fizice
  • Dimensiuni (W x D x H mm):0.46 x 1 x 1.19