STICK USB SAMSUNG SAMSUNG MUF-64DB/APC DUO PLUS 64GB
Cod producator: MUF-64DB/APC
Cod intern: SM-610141

109,96 Lei

In stoc furnizor Livrare prin curier
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Două unităti flash, într-una.

Dublati-vă pentru comoditate. DUO Plus este o unitate de tip C cu un adaptor de tip A foarte util. Eliminati grijile, deoarece adaptorul de tip A integrat intuitiv functionează cu dispozitivele mai vechi. Acum puteti muta datele si elibera spatiul cu viteză si performantă superioare.


Oricum este drumul corect.

Nu există nicio cale gresită de a o conecta. Cu cea mai recentă tehnologie USB Type-C, DUO Plus se conectează în partea dreaptă de fiecare dată - fără să se răstoarne, să nu se târască, să nu se creeze neplăceri. Transferati fisiere mari cu usurintă pe smartphone-urile, tabletele, computerele si laptopurile dvs. de tip C.


Dublati conectivitatea.

O unitate flash pentru multe dispozitive. Atât conectivitatea USB Type-C, cât si Type-A, vă permite să eliberati rapid spatiul dispozitivului cu copii de rezervă rapide si descărcări de fisiere. Acum puteti adăuga si mai multe filme, muzică si jocuri.Rapid. Și flexibil.

DUO Plus transferă fisiere mari în doar câteva secunde, cu viteze de citire USB 3.1 până la 300 MB / s². Compatibil cu USB 3.0 / 2.0, această unitate vă oferă performante uimitoare pe atât de multe dispozitive si utilizări diferite.


Dur si de încredere.

Fisierele stau în sigurantă, oriunde te duci. Conducerea Samsung în memoria flash face din DUO Plus o unitate de încredere pentru a stoca datele dvs. valoroase. Functionează prin toate cu un corp impermeabil, rezistent la soc2, rezistent la temperatură3, rezistent la magnet si la raze X, toate sustinute de o garantie limitată de 5 ani.