SISTEM DESKTOP DELL INSPIRON 3891 INTEL I3-10105 8GB RAM HDD 1TB WIN10 DI3891I381TWH
Cod producator: DI3891I381TWH
Cod intern: DL-675611

2.382,83 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 36 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
Performanta pe care va puteti baza
Cele mai noi procesoare: construit folosind pana la cele mai recente procesoare Intel® va puteti astepta la o performanta rapida, fiabila si la o experienta de PC exceptionala.

Descatusati-va puterea: rulati mai rapid mai multe aplicatii si bucurati-va permanent de imagini clare, de inalta calitate, atat la vizionarea de materiale video si la editare, cat si in timp ce va jucati de placere.
.Design minimal, eficienta maxima.
Exterior cu economie de spatiu: cel mai nou desktop Inspiron compact este conceput sa fie eficient din punct de vedere al spatiului, astfel incat sa se incadreze perfect la birou sau acasa.

Finalizati mai rapid sarcinile: vedeti cum toate aplicatiile functioneaza la capacitate maxima, de exemplu memoria DDR4 de pana la 8 GB, la 2933 MHz.

Centrul dvs. de comanda: conectati rapid toate dispozitivele, cu o multitudine de porturi frontale usor de accesat.
 
 
Unificati-va dispozitivele cu Dell Mobile Connect.
Ramaneti concentrat si conectat: ramaneti concentrat asupra activitatilor, interactionand cu telefonul direct de pe PC-ul dvs. Dell – puteti sa efectuati usor apeluri, sa trimiteti texte si sa primiti notificari.

Transferati fisiere fara probleme: transferati fisiere, fotografii, videoclipuri, muzica si documente de pe PC pe telefon si invers, fara solutii de stocare in cloud complicate sau cabluri deranjante. Transferul fisierelor pe iOS se limiteaza la fotografii si videoclipuri.

Oglinditi dispozitivul pe PC: proiectati ecranul dispozitivului Android sau iOS pe propriul PC si interactionati cu aplicatiile de acolo.

Confidentialitate perfect protejata: telefonul se conecteaza la PC prin conexiunea securizata, punct la punct, oferita de Dell Mobile Connect, astfel incat datele dvs. sa nu fie niciodata expuse prin conexiuni prin internet nesecurizate.